Confidentialitate & Politica Cookies

Introducerea politicii de confidențialitate
Această politică de confidențialitate („Politica de confidențialitate”) explică modul în care colectăm și procesăm informații de la membrii și utilizatorii site-ului web, aplicații software și alte servicii online pe care le oferim. Produsele Cuponic.ro includ, dar nu se limitează la, extensia Cuponic.ro pentru browserele web („Extensia”) și site-ul web situat la www.cuponic.ro („Site-ul”).

Dacă vreodată avem nevoie de informații personale suplimentare dintr-un anumit motiv, vă vom spune și vă vom cere permisiunea. De asemenea, în măsura în care Cuponic.ro are link-uri către alte site-uri web (cum ar fi comercianții cu amănuntul), vă rugăm să rețineți că nu le deținem, nu le operăm sau le controlăm și că acestea au propriile politici de confidențialitate de control pe care ar trebui să le examinați.

Ce date colectăm și de ce
Pentru a furniza produsele noastre, Cuponic.ro colectează informații pe care ni le distribuiți direct atunci când utilizați site-ul nostru web, extensia sau aplicația mobilă. Deși nu este necesar, puteți alege să furnizați e-mailul pentru a vă configura un cont, să vedeți un feed de recomandări personalizat și multe altele. De asemenea, vă puteți configura profilul cu numele și alte informații pentru o experiență mai personalizată.

Cuponic.ro colectează, de asemenea, informații tehnice despre dispozitivul dvs. și utilizarea Cuponic.ro pentru a vă asigura că produsele noastre funcționează corect. Informațiile pe care le colectăm sunt destinate să ofere membrilor Cuponic.ro o modalitate mai bună de a face cumpărături online și de a ne ajuta să dezvoltăm, să îmbunătățim și să comercializăm serviciile noastre.

Cuponic.ro nu colecteaza informatii despre cartile de credit ale utilizatorilor, pin-urile acestora, date de logare din site-uri in afara de cele introduse cu buna stiinta de utilizator pe site-ul cuponic.ro.

Informații despre cont și profil

Când deveniți membru al Cuponic.ro, împărtășiți o cantitate limitată de informații în timpul procesului de înregistrare, inclusiv opțional numele dvs., adresa de e-mail, parola de membru și alte informații de înregistrare pentru a vă personaliza profilul.

Dacă alegeți să conectați un profil de social media (cum ar fi Facebook) la conectare, Cuponic.ro va stoca aceste informații în scopuri de autentificare. Conectarea profilului dvs. de rețele sociale acordă Cuponic.ro acces la profil, dar numai așa cum este permis de setările de permisiune, de termenii și condițiile platformei respective și de această politică de confidențialitate. 

NU vom urmări niciuna dintre activitățile dvs. de socializare și nu putem posta nimic în numele dvs.

Dacă alegeți să vă conectați la Google, veți avea opțiunea de a vă importa persoanele de contact, astfel încât să vă puteți îndruma prietenii către Cuponic.ro. Adresele de recomandare sunt mascate, așa că nu le putem vedea sau stoca niciodată și nici nu putem contacta pe nimeni fără permisiunea dvs.

Pe măsură ce utilizați în continuare produsele Cuponic.ro, este posibil să furnizați informații și atunci când:

– salvați articole pentru a monitoriza scăderile de preț
– partajați cupoane, coduri promoționale și oferte pe care le-ați găsit
– trimiteți prietenii din contactele dvs. la Cuponic.ro
– faceți clic pe „Urmați” în magazinele care vă plac
– informații tehnice.

Cuponic.ro colectează automat informații pentru a se asigura că produsele noastre funcționează corect pe diferite dispozitive și browsere. 

Aceasta include date precum:

– tipul de dispozitiv pe care îl utilizați
– ID-ul unic al dispozitivului (acolo unde este disponibil)
– sistem de operare
– tip browser
– adresa IP

Aceste date ne permit să ne asigurăm că Cuponic.ro products funcționează corect, pentru a îmbunătăți experiența dvs. și pentru a detecta și preveni frauda. De asemenea, pentru a ne ajuta să ne coordonăm campaniile de comunicare și marketing și pentru a înțelege modul în care utilizatorii noștri interacționează cu produsele noastre, folosim instrumente digitale comune care ne permit să vedem dacă ați deschis un e-mail pe care l-am trimis, ați vizitat un link în acele e-mailuri sau, în general, a interacționat cu Cuponic.ro ca urmare a eforturilor noastre de marketing.

Cuponic.ro nu urmărește istoricul motorului de căutare, e-mailurile sau navigarea dvs. pe niciun site care nu este un site de vânzare cu amănuntul (un site unde puteți cumpăra și efectua o achiziție). Când vă aflați pe un site de vânzare cu amănuntul pre-aprobat, pentru a vă ajuta să economisiți bani, Cuponic.ro va colecta informații despre acel site care ne permite să știm ce cupoane și promoții să găsim pentru dvs. De asemenea, putem colecta informații despre prețuri și disponibilitatea articolelor, pe care le putem împărtăși cu restul comunității Cuponic.ro.

Date despre cumpărături și utilizare

Pe site-urile de vânzare cu amănuntul, Cuponic.ro colectează numele vânzătorului cu amănuntul, vizualizări de pagină și, în unele cazuri, informații despre produse care ne permit să urmărim modificările de preț și să actualizăm catalogul nostru de produse. De asemenea, putem colecta informații limitate cu privire la achizițiile dvs. pe un site de vânzare cu amănuntul în timp ce utilizați Cuponic.ro (de exemplu, suma totală a comenzii și faptul că a fost finalizată o comandă) în scopuri precum analize interne, colectarea comisioanelor și recompensarea Cuponic.ro. 

Informațiile pe care le partajați și pe care le colectăm ne permit să ne îmbunătățim produsele și ne oferă informații despre cupoane, oferte, prețuri și disponibilitatea articolelor de vânzare cu amănuntul, pe care le putem partaja cu restul comunității Cuponic.ro. Putem utiliza, de asemenea, aceste informații pentru a vă oferi o experiență mai adaptată și mai relevantă sau pentru a afișa oferte de produse sponsorizate care vă pot interesa.

Date agregate și anonimizate

De asemenea, putem folosi informațiile pe care le colectăm în formă agregată sau anonimizată. Acest lucru ne permite să analizăm interacțiunile cu site-ul și produsele noastre în general și nu vă identifică pe dvs. sau pe nicio persoană anume. Folosim aceste date generale pentru cercetare, dezvoltare, marketing, analize și pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare pentru comunitatea Cuponic.ro.

Ce date nu colectăm

Colectăm informații despre care credem că ne pot ajuta să economisim timp și bani utilizatorilor noștri. 

Aceasta nu include și nu colectăm nicio informație din istoricul motorului dvs. de căutare, e-mailuri sau de pe site-uri web care nu sunt site-uri cu amănuntul.

De asemenea, nu colectăm informații despre bancă, carti de credit, pin-uri sau parole.

Modul în care vă împărtășim datele

Știm cât de importante sunt datele dvs. personale pentru dvs., așa că nu le vom vinde niciodată. Îl vom împărtăși numai cu consimțământul dvs. sau în modurile în care vă așteptați (așa cum vă explicăm aici). Asta înseamnă că vă vom împărtăși datele, dacă este necesar pentru a finaliza achiziția, cu companiile care ne ajută să operăm Cuponic.ro sau dacă suntem obligați legal să facem acest lucru.

Putem partaja informații cu furnizorii noștri de servicii (companii care lucrează pentru și cu noi) în scopul de a rula Cuponic.ro și de a ne îndeplini angajamentele față de dvs. Acestea includ companii care prestează servicii în numele nostru, inclusiv pentru a ne ajuta să ne menținem produsele, pentru a oferi asistență juridică, bancară, protecția securității, procesarea plăților, marketingul propriu și serviciul pentru clienți. 

Vă rugăm să știți că atunci când împărtășim informații furnizorilor noștri de servicii, acestea sunt în scopurile prezentate în prezenta politică de confidențialitate și nu pentru utilizarea lor independentă. 

De exemplu, folosim instrumentul Google de prevenire a fraudei ReCaptcha pe anumite părți ale site-ului nostru, dar este utilizat numai pentru a combate spamul și abuzul.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Pentru mai multe detalii legate de problemele de confidențialitate, puteți accesa și următoarele adrese web:

 • YourOnlineChoices.eu/ro
 • IABEurope.eu
 • Dreptonline.ro

Monezitare

Unele oferte pot conține linkuri de afiliere, acestea ne ajută să susținem costurile platformei și nu adaugă nici un cost celui care finalizează comanda, comisioanele fiind plătite de magazinul partener.

Condiții de utilizare

Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai sus, vă rugăm să nu folosiți site-ul și extensia cuponic.ro.

Utilizarea site-ului sau extensiei duce automat la acceptarea termenilor și condițiilor de mai sus.

Orice reclamație făcută înainte de a ne contacta va fi considerată abuz asupra site-ului cuponic.ro, respectiv asupra adiministratorilor acestuia, caz în care vom cere despăgubiri.

Dezinstalarea extensiei de browser

Pentru a dezinstala extensia in functie de browserul folosit, urmati urmatorii pasi:

 1. Chrome
 2. Din partea de sus dreapta a browserului, apasati iconita de puzzle
 3. Apasati cele 3 puncte din dreapta extensiei Cuponic.ro
 4. Din meniul care se deschide, apasati butonul de “Dezinstalare”
 5. Cum sa ne contactezi?

  Pe email la [email protected]

   
Înscrieți-vă la newsletter și primiți oferte exclusive!